Welkom in je
nieuwe thuis

HSE Ontwikkeling

Een prettig thuis creëeren op mooie plekken. Daar doen we het voor. Wij speuren naar de mooiste gebouwen op de leukste locaties.
Onze focus ligt op dorpen nabij grote steden. In samenspraak met gemeentes transformeren we deze parels om tot gelijkvloerse appartementen of bungalows voor een brede doelgroep.

Wij kopen en ontwikkelen. Ons zusterbedrijf HSE Techniek doet de verbouwing. Alles onder één dak, wel zo makkelijk én snel.

HSE Groep uit Zaandam is in 2003 opgericht door twee broers. Al snel is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig partner voor wie kwalitatief hoogstaande afwerking, constructiewerk, montage of timmerwerk zoekt. Het team van HSE Groep groeit snel en bestaat momenteel uit 35 vakprofessionals. Van ervaren rotten in het vak tot jong talent. HSE Groep investeert graag in aankomende vakmannen die de wil hebben om te leren en bij wie kwaliteit op de eerste plek staat.

Projecten

Locaties

Vakmensen

Vacatures

Visie & zekerheid

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen.
Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan. 

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Recente projecten

De Valk

Ben je op zoek naar een heerlijk appartement dat van alle gemakken is voorzien? Het liefste lekker centraal gelegen in de Randstad? Houd je van oude gebouwen met een eigen karakter? Dan biedt appartementencomplex De Valk jou nu een unieke kans die je niet kunt laten lopen!

Aan de rustige Valkenburgerlaan in Boskoop ontwikkelen wij in een statig gebouw zes schitterende appartementen.

 

Polderhuijs

Mogen we een beetje opscheppen? Ouders van een collega, een ambtenaar bij de gemeente, een buurvrouw en eigen bouwadviseur… Ze zeiden tijdens de initiatief-fase allemaal: ‘Hier wil ik misschien zelf ook wel wonen’. Op deze droomplek, met uitzicht op polderland en sloten, komen negen appartementen die misschien iedereen wel wil hebben!j

e een kijkje?

Koetshuis

Wonen in een kerk? In de Sionskerk te Wapenveld ontwikkelen wij appartementen van verschillende grootte. Voor ieder wat wils. Tuinen, terrassen en balkons in een mooie laan. Door de lage vanafprijs biedt het kans aan starters om een gewild eerste huis te bemachtigen.

 

De Waterveste

Wonen met de stad om de hoek, in een gemeente met alle faciliteiten en de natuur op een steenworp afstand…

Hier heb je de mogelijkheid snel de drukte van de stad Utrecht op te zoeken of te genieten van de rust van de omliggende polders, kleine stadjes als IJsselstijn en Montfoort of met eigen bootje heerlijk de lek op te varen.

Kortom: Wij bieden met onze appartementen van De Waterveste jou een unieke kans!

Op zoek

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking. Interesse in één van onze projecten of misschien in onze visie? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Ben je eigenaar van onroerend goed dat geschikt is voor onze methode? Deel je onze passie? Allemaal goed! Bel ons op 075 – 61 522 20 of vul het formulier in.

Works with AZEXO page builder