Skip to main content Skip to footer

Aan het werk, op locatie. Daar vind je ons.

Timmeren. Monteren. Installeren. Bij HSE staan we garant voor expertise. Voor snel en hoogwaardig vakwerk. Voor efficiëntie en heldere communicatie. Bij HSE zijn we trots op ons werk en betrokken bij iedere klus.

Wie we zijn

In 2003 is HSE Realisatie, een van de bedrijfsonderdelen van HSE Groep, opgericht door broers Marcel en Daniel van Winsen. Twee recht-door-zee, hands-on, oprechte mannen met een berg kennis en de juiste skills als het gaat om ontwikkelen en realiseren. Het bedrijf groeide dan ook snel en bestaat momenteel uit 35 vakprofessionals; van ervaren rotten in het vak tot jong talent. Marcel, Daniel en hun collega’s gaan een uitdaging niet uit de weg: ze renoveren en transformeren graag bestaande panden om er woningen te realiseren. Marcel: ‘We vinden het leuk oude panden nieuw leven in te blazen. Je weet nooit wat je tegenkomt achter muren of onder vloeren en ieder gebouw is anders. Dat vraagt om maatwerk, en dat leveren we graag!’

Wat we doen

HSE houdt zich bezig met het ontwikkelen en realiseren van woningen. Soms gaat het om transformaties, waarbij we panden die eerder een andere bestemming hadden een woonbestemming geven. In andere gevallen knappen we op, om panden opnieuw comfortabel bewoonbaar te maken. Ons portfolio is opgebouwd uit een heel divers aanbod van woningen. Unieke woningen, want bij transformaties is er altijd sprake van zoeken, passen, meten en aanpassen om alle ruimte efficiënt en naar de wensen van bewoners te benutten. Met de mooiste resultaten! Kantoren of schoolgebouwen, opslagloodsen of braakliggend land: we vinden het hele spectrum interessant en de variatie ervan houdt ons scherp en geeft energie.

Wat we belangrijk vinden

Als aannemer van projectmatig werk hechten we waarde aan openheid en persoonlijke, heldere communicatie. We vinden het belangrijk fijn en efficiënt samen te werken en denken graag met ketenpartners of onderaannemers mee als het gaat om grootschalige projecten. We willen een goede, betrouwbare werkgever zijn en creëren graag een positieve werksfeer.

''We zijn niet zo van de poespas en de kans dat je ons in maatpak aantreft is klein: we zijn natuurlijk vaak op de bouwplaats vinden, en ook de collega’s op kantoor drinken hun koffie met... sportschoenen!''

We zijn flexibel en gedreven, met oog en oor voor de omgeving, voor duurzaamheid, voor groen en voor elkaar!   

Hoe we werken

Als aannemer van projectmatig werk hebben we te maken met ketenpartners, met onderaannemers, met bouwbedrijven of particuliere opdrachtgevers en met onze collega’s van HSE Ontwikkeling. Bij een aantal van onze projecten zijn we van begin tot eind betrokken; van de aanschaf van een perceel of pand tot de verkoop van de woningen die we erin gerealiseerd hebben. Bij andere projecten nemen we bijvoorbeeld het timmer- of constructiewerk, de montage of een combinatie van deze werkzaamheden voor onze rekening.

Zou je graag eens met ons sparren over de mogelijkheden van een samenwerking? Leuk! Neem dan contact met ons op.

Projecten

Een blok woningen vernieuwen, mee-ontwikkelen aan een nieuwbouwproject of bijvoorbeeld een flat met honderden woningen isoleren. Dat is waar we goed in zijn. Als onderdeel van een projectteam, of als onderaannemer. Bekijk onze projecten voor meer informatie.

Leerbedrijf

HSE is een erkend leerbedrijf. We vinden het leuk en belangrijk jonge of onervaren collega’s te leren over de werkzaamheden die horen bij ons vak en bedrijf. De leermeesters van HSE leiden stagiair(e)s op tot timmerman (m/v), allround timmerman en assisten wonen en onderhoud. We zijn trots op de studenten die vol vertrouwen aan de slag zijn gegaan in de sector en blij met de oud-studenten die ons team helemaal niet meer wilden verlaten! Zij maken nu deel uit van het HSE-team.

Stage lopen

Veel collega’s bij HSE delen dezelfde passie: we willen maken, creëren, realiseren. Onder onze handen komen steen, staal en hout tot leven! Geniet jij ook van dit proces? En wil je graag leren? Neem dan contact met ons op. Als erkend leerbedrijf bieden we je een interessante, veilige werkplek die aansluit bij je opleiding. Je begeleider ondersteunt je in je ontwikkeling en in het behalen van je leerdoelen. En natuurlijk staan we garant voor een flinke dosis werkplezier!

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf dat zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.