Skip to main content Skip to footer

Gezondheidscentrum - Vinkeveen

Gebruikmaken van ieders kracht: dat is wat aannemer B-Happy voor ogen had voor de realisatie van Gezondheidscentrum Vinkeveen. De aannemer is verantwoordelijk voor de fundering en de engineering. Voor het overige werk koppelt B-Happy verschillende onderaannemers aan elkaar. HSE was verantwoordelijk voor de houtskeletbouw, montage van de dakplaten en dakvensters en de voorbereidende timmerwerken voor het zinken dak. Voorafgaand aan de bouw kwamen de partijen regelmatig bij elkaar om expertise uit te wisselen en de werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen. Eenmaal op de bouw verloopt de samenwerking perfect.

Activiteit:
- HSB-elementen
- Dakelementen
- Gevelbekleding
- Dakvensters

Woningen 1

Vakmannen 8

Maanden 5

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.