Skip to main content Skip to footer

Je dromen realiseren

Wonen zoals jij wil. Met een deur die je achter je dicht kunt laten vallen. Een plek om thuis te noemen. Dát is HSE in een notendop; dát is wat we willen voor onze kopers. Bij HSE ontwikkelen we percelen en panden voor de bouw, verbouw en uiteindelijk de verkoop van woningen.

''We staan voor openheid en persoonlijk, eerlijk contact. Voor ons geen stropdassen en maatpakken, maar oprechte gedrevenheid en passie voor ons vak... liefst op sportschoenen!''

HSE Ontwikkeling, zusje van HSE Realisatie, begint met Simon Nab en Sander van der Werf. Twee ontwikkelaars met een neus voor fijne locaties: een stukje land aan de rand van het dorp, een oud bedrijfspand dat nieuw leven ingeblazen zou kunnen krijgen, of een verouderd wooncomplex in een gezellige, kleine woonkern. HSE is geen grote, anonieme partij met afstand tot verkopers en kopers.

Wat we doen

De focus van HSE ligt op bestaande gebouwen voor transformatie, bestaande gebouwen voor sloop/nieuwbouw of kavels geschikt voor nieuwbouw. In samenspraak met eigenaren en gemeentes transformeren we verborgen pareltjes tot appartementen en woningen, geschikt voor een brede doelgroep. Kleinschalige ontwikkelingen, waarbij we oog en oor hebben voor de omgeving, voor duurzaamheid, voor groen… voor elkaar! HSE Realisatie is verantwoordelijk voor de bouw of verbouwing. Ideaal, want samen kunnen we snel schakelen, zonder tussenkomst van allerlei externe partijen.

Zo krijgen oude (bedrijfs)panden of percelen met de juiste ingrepen (weer) een perfecte woonbestemming, in een tijd waarin er veel behoefte is aan woonruimte. Bijkomend voordeel is dat ook de omgeving van de nieuw- of verbouw een positieve impuls krijgt: geen leegstand meer, maar meer woonplezier in een opgeknapte buurt.    

Wat we belangrijk vinden

Bij HSE communiceren we graag open en eerlijk. We luisteren: naar omwonenden, naar gemeenten. Waar liggen de gedeelde behoeften en wensen? Hoe kunnen we het zo goed mogelijk doen voor zo veel mogelijk betrokkenen? We hechten waarde aan een fijne, efficiënte samenwerking, niet alleen met onze collega’s, maar ook met andere betrokken partijen. Daarnaast is ‘duurzaamheid’ voor ons geen hol begrip of modieus woord: we hergebruiken gebouwen in transformaties en verbouwingen. We hebben aandacht voor groen en de omgeving rond een perceel of pand en denken graag met bewoners mee over verantwoorde, duurzame keuzes in de (ver)bouw van een woning.

Hoe we werken

Fietsend door de polder, rijdend naar ons werk, wandelend door dorp of stad… eigenlijk zijn we altijd aan het kijken naar alles wat er in de omgeving wel en niet gebouwd wordt. Sommige locaties lenen zich perfect voor een (her)ontwikkeling en dan komen we graag in contact met een eigenaar.  

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit zoveel mogelijk in een prijsklasse die voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: twee slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen. Onze projecten zijn vaak bijzonder en vragen om maatwerk. Dat maakt elke woning uniek en geeft toekomstige bewoners waar mogelijk de kans om plattegronden en indelingen naar eigen wens aan te passen. Droom je mee over jouw nieuwe thuis?

Heb jij interesse in de verkoop van je bedrijfspand of perceel? Hier lees je wat we graag doen en waar onze expertise en passie ligt! Ben je op zoek naar een woning, kijk dan vooral even naar de locaties waar we op dit moment woningen realiseren.

Wat we zoeken

Bij HSE speuren we altijd naar nieuwe plekken en locaties die de woondroom zouden kunnen worden van onze kopers. Ben jij geïnteresseerd in de verkoop van je kavel of pand? We zetten graag voor je op rij waar we naar op zoek zijn!

  • bestaande gebouwen voor transformatie, bestaande gebouwen voor sloop/nieuwbouw en kavels
  • kavels of gebouwen in of aan de rand van een woonwijk, binnen de bebouwde kom of in lintbebouwing
  • kavels of gebouwen met een oppervlak van circa 300 tot 5000 m²
  • kavels of gebouwen zonder woonbestemming

Sluit jouw aanbod deels aan op onze vraag? Dan willen we nog steeds graag met je praten. Neem contact met ons op, dan kunnen we met je meedenken!

.

Recente herontwikkelingsprojecten

In de afgelopen jaren hebben we heel veel woningen gebouwd of verbouwd en we zijn beretrots op ons portfolio! Aan een aantal projecten werken we achter de schermen: deze zijn op dit moment nog niet openbaar, maar we vertellen er natuurlijk graag meer over zo gauw dit kan! Houd onze website voor deze nieuwste ontwikkelingen in de gaten.

Wil je zien waar we op dit moment druk mee zijn of een beeld krijgen van afgeronde projecten? Klik dan op een van onderstaande opties:

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf dat zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.