Skip to main content Skip to footer

12 kenmerkende appartementen in de kern van Wapenveld

In de voormalige Sionskerk in Wapenveld (gemeente Heerde) worden op dit moment 12 woningen gerealiseerd. De oude kerk, die als woonbestemming de naam ‘Het Koetshuis’ draagt, heeft een uitgesproken uiterlijk en is in de landelijke setting van Wapenveld een spannende plek om te wonen. Zeven woningen in het pand bevinden zich op de begane grond, zijn rolstoeltoegankelijk en levensloopbestendig en de vijf resterende woningen zijn bestemd voor starters.

Alle woningen in Het Koetshuis zijn verkocht. De bewoners nemen over enige tijd hun intrek in dit bijzondere, vakkundig getransformeerde gebouw! We nemen je graag mee in het bouwproces!

Appartementen 12

Heerde Woonplaats

Je komt te wonen in een bestaande omgeving waar het groen volgroeid is en jouw buurtgenoten bekend zijn.

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.