Skip to main content Skip to footer

De mensen van HSE

HSE Groep is de combinatie van HSE Realisatie en HSE Ontwikkeling. Met HSE Realisatie specialiseren we ons al twintig jaar in het bekleden van gevels, het renoveren van panden of het vervangen van daken… en allerlei werkzaamheden daartussenin en omheen. Zusje HSE Ontwikkeling richt zich op het ontwikkelen van projecten: van pand of perceel tot woondroom van onze kopers. Een mooie combi, want zo hebben we op beide vlakken experts in huis en kunnen we snel schakelen.  

We zijn trots op ons bedrijf en de mensen van HSE, met wie we uitgegroeid zijn tot ontwikkelaar van formaat. We zijn niet van de poespas, wel van de open communicatie. Bij ons geen jasje-dasje, maar zeker wel een heel warm welkom op ons kantoor in Zaandam. Wil je kennismaken? Neem dan contact met ons op!

Veeg je wel je sportschoenen bij de deur?

Ons team

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.