Skip to main content Skip to footer

12 statige appartementen in de kern van ons land

Hier heb je de mogelijkheid snel de drukte van de stad Utrecht op te zoeken of te genieten van de rust van de omliggende polders, kleine stadjes als IJsselstijn en Montfoort of met eigen bootje heerlijk de lek op te varen.

Maisonnettes 10

Appartementen 2

Nieuwegein Woonplaats

Alles wat je zoekt is om de hoek.

De Waterveste ligt aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein. Deze gemeente met 63.000 inwoners biedt alle faciliteiten die je wenst! Cityplaza biedt als winkelgebied de grote retailers, gezellige horeca en speciaalzaken. Gedurende de week zijn er op drie verschillende plekken weekmarkten met dagverse artikelen, bloemen, drogisterijartikelen en kleding.

De Domstad Utrecht biedt op cultureel gebied een rijk aanbod. Museum Catharijneconvent, Centraal Museum, poppodium Tivoli en Ekko bieden een jaarrond rijk aanbod aan.

De ligging is om je vingers bij af te likken!

Winkels en Horeca

Jouw dagelijkse boodschappen doe je bij de supermarkt om de hoek. Maar Nieuwegein herbergt alle gangbare winkels op 10 minuten fietsen of 5 minuten met de auto. Cityplaza, met al haar winkels, ligt op slechts 2 km afstand.

Openbaar vervoer

De Utrechtse sneltram, ook wel regiotram genoemd, verbind IJsselstein en Nieuwegein snel met de stad Utrecht. Zo ben je snel op Utrechts CS en ligt Nederland per trein voor je open!

Sporten

Als je alle sportclubs in Nieuwegein zou willen uitproberen dan wensen wij je veel succes! Nieuwegein biedt veel en een enorme diversiteit aan sportverenigingen. Van de American Football Vereniging New Legends, duikclubs, vier tennisverenigingen, drie voetbalverenigingen tot klimmen en kunstrolschaatsen.

Omgeving

Ten westen bieden de polders prachtige vergezichten tijdens het hardlopen en ten oosten biedt het de opkomende glooiende Utrechtse heuvelrug, de fietser heerlijke routes om te ontdekken!

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.