Alles wat je zoekt is om de hoek.

De Waterveste ligt aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein. Deze gemeente met 63.000 inwoners biedt alle faciliteiten die je maar wenst! In het overdekte winkelcentrum Cityplaza tref je grote retailers, gezellige horeca en speciaalzaken. Gedurende de week zijn er op drie verschillende plekken weekmarkten met dagverse artikelen, bloemen, drogisterijartikelen en kleding.

De Domstad Utrecht biedt op cultureel gebied een rijk aanbod. Museum Catharijneconvent, Centraal Museum, poppodium Tivoli en Ekko bieden een jaarrond rijk aanbod aan.

 

De voordelen van herontwikkeling?

Je komt te wonen in een bestaande omgeving, waar het groen volgroeid is en jouw buurtgenoten bekend zijn.

Het Aanbod

Locatie
Wanneer je in of rondom Utrecht werkt, de stad word je te rumoerig of je kan er niet de ruimte vinden waar je naar op zoek bent? Staat de stad uitkomen je steeds meer tegen? Ben je meer dorps aangelegd? Dan is De Waterveste jouw plek! Met 15 minuten zit je zowel met de auto als op de fiets in hartje Utrecht.

De A2 en de A12 (Utrecht CS!) liggen om de hoek. Dat maakt dit een prachtige uitvalsbasis die werken, wonen en recreëren perfect combineert.

 

De Waterveste

Wonen met de stad om de hoek, in een gemeente met alle faciliteiten en de natuur op een steenworp afstand…

Welkom in Nieuwegein!
Centraal ligt ons nieuw te ontwikkelen project De Waterveste. Hier heb je de mogelijkheid snel de drukte van de stad Utrecht op te zoeken, te genieten van de rust van de omliggende polders, kleine stadjes als IJsselstein en Montfoort of met eigen boot heerlijk de lek op te varen. Kortom: wij bieden met onze appartementen van De Waterveste jou een unieke kans!

Appartementen

Historisch wonen
Verdeeld over drie etages herbergt De Waterveste 10 maisoinnettes en 2 appartementen waarvan er één als levensloopbestendig te kenmerken is.

Ruimtelijk interieur
De appartementen hebben door de ramen en plafonds een zeer ruimtelijke uitstraling en grandeur. De appartementen hebben twee woonlagen die van alle luxe en gemakken zijn voorzien.

Hoge kwaliteit afwerking
Voor de afwerking van de appartementen werken wij samen met professionals die garant staan voor de perfecte afwerking van jouw toekomstige appartement.

Eigen parkeergelegenheid
De Waterveste heeft de beschikking over eigen parkeerplekken op eigen terrein.

De ligging

Winkels en Horeca
Jouw dagelijkse boodschappen doe je bij de supermarkt om de hoek. Maar Nieuwegein herbergt alle gangbare winkels op 10 minuten fietsen of 5 minuten met de auto. Cityplaza, met al haar winkels, ligt op slechts 2 km afstand.

Sporten
Als je alle sportclubs in Nieuwegein zou willen uitproberen dan wensen wij je veel succes! Nieuwegein biedt veel en een enorme diversiteit aan sportverenigingen. Van de American Football Vereniging New Legends, duikclubs, vier tennisverenigingen, drie voetbalverenigingen tot klimmen en kunstrolschaatsen.

Ten westen bieden de polders prachtige vergezichten tijdens het hardlopen en ten oosten biedt het de opkomende glooiende Utrechtse heuvelrug, de fietser heerlijke routes om te ontdekken!

Openbaar vervoer
De Utrechtse sneltram, ook wel regiotram genoemd, verbind IJsselstein en Nieuwegein snel met de stad Utrecht. Zo ben je snel op Utrechts CS en ligt Nederland per trein voor je open!

• Klik rechtsonder op Pegman en sleep deze naar Utrechtsestraatweg 2

De omgeving

De Waterveste ligt Utrechtsestraatweg, een rustige weg met prachtig uitzicht op voorbij varende bootjes. Het appartementencomplex ligt een stuk van de weg, op eigen terrein, van de weg af. Aan de achterzijde grenst de rustige componistenbuurt.

 Over HSE Ontwikkeling

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen.
Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan. 

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen. Droom je mee?

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Op zoek

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking. Interesse in één van onze projecten of misschien in onze visie? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Ben je eigenaar van onroerend goed dat geschikt is voor onze methode? Deel je onze passie? Allemaal goed! Bel ons op 075 – 61 522 20 of vul het formulier in.

Works with AZEXO page builder