Skip to main content Skip to footer

9 duurzame appartementen met energielabel A+++

Wil je rustig wonen, met uitzicht over de polder, in een pand met een geheel eigen karakter? Dan bieden de unieke en duurzame appartementen van Het Polderhuijs jou de kans!

Appartementen 9

Waddinxveen Woonplaats

Alles wat je zoekt is om de hoek.

Het Polderhuijs ligt in de gemeente Waddinxveen. Waddinxveen heeft meerdere winkelcentra, waarbij met name het winkelcentrum Gouwe Plein een groot winkelaanbod heeft. Boutiques, juwelier, bakkerij en de weekmarkt vind je hier! Maar ook landelijk bekende Retail formules als HEMA, Blokker, Bruna en Nelson zorgen ervoor dat je hier altijd slaagt. Dat kun je natuurlijk ook in Winkelcentrum de Miereakker in Reeuwijk-Brug. Maar je kan er ook een lekker dagje Gouda van maken, waar je de dag af kan sluiten met een hapje bij een van de restaurants aan de Goudse markt.

De voordelen van herontwikkeling?

Geniet van echte Hollandse vergezichten op een droomplek aan de polder!

Winkels en Horeca

Voor jouw dagelijkse boodschappen fiets je snel even naar de Aldi in Reeuwijk-Dorp. Aan de andere kant, van kanaal de Gouwe vind je in Waddinxveen een keur aan winkelmogelijkheden. Meerdere centra bieden een keur aan winkels. Versproducten, mode, huishoudproducten, elektronica, juwelier of dierenspeciaalzaken. Je slaagt zeker in Waddinxveen.
Aan de Nesse in Waddinxveen kun je bij vele restaurants heerlijk borrelen en eten. In de wijnbar, bij de Italiaan, Argentijn of Griek eet je heerlijk en kom je na een dag werken lekker tot rust. Op slechts een paar minuten lopen kun je wat exclusiever eten bij Restaurant de Landerij

Openbaar vervoer

Waddinxveen heeft drie NS stations aan het R-NET traject Gouda-Alphen aan den Rijn-Leiden. Vanuit Het Polderhuijs ligt station Gouda op 10 minuten fietsen. Via Station Gouda maak je overstap naar Utrecht, Den Haag of Rotterdam uitspaart. De hoge frequentie treinen op dit traject (ieder 15 minuten een trein) maakt een flexibele manier van reizen door de Randstad met het openbaar vervoer mogelijk.

Sporten

Of je nu een individuele sporter bent of liever in teamverband speelt: Zowel Waddinxveen als Reeuwijk heeft genoeg mogelijkheden. Ben je gek van tennis, dan kun je zowel in Waddinxveen als Reeuwijk bij meerdere verenigingen terecht. Hockeyclub Reeuwijk-Bodegraven en Hockeyclub Waddinxveen zijn allebei bekende clubs in de regio met ieder een eigen identiteit. Er is dus altijd een club naar jouw zin. Datzelfde is ook zo, als je een voetballer bent. CVC Reeuwijk en RVC’33 zijn de clubs in Reeuwijk, waarbij je RVC vanuit
Het Polderhuijs praktisch kunt zien liggen. De regio staat bekend om het actieve en gezellige verenigingsleven. Waddinxveen herbergt ASW en BeFair

Omgeving

De Middelburgseweg is een smalle polderweg met aan beide kanten water. Dat zorgt dat het meeste verkeer, bestemmingsverkeer is en het vrachtverkeer deze weg liever vermijdt. De rust die je hier ervaart is dan ook overweldigend

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.