Rustig wonen in
een groene omgeving

De Valk ligt aan het begin van de Valkenburgerlaan in Boskoop. Wanneer u de karakteristieke witte ophaalbrug over begeeft u zich in een straat waar een enorm buurtgevoel en sociale betrokkenheid heerst. Hier kennen buren elkaar en wanneer u hier voor open staat ben u bij de gezellige buurtactiviteiten meer dan welkom! De Valkenburgerlaan is voor het grootste deel eenrichtingsverkeer, wat de veiligheid en rust in de straat dan ook ten goede komt.

Het appartementencomplex De Valk heeft een karakteristieke jaren 50 uitstraling, waarbij de uitstraling van opkomende welvaart na de Tweede Wereldoorlog en de Hollandse nuchterheid duidelijk zichtbaar zijn. Roodkleurige baksteen in combinatie met betonnen elementen zijn hierbij kenmerkend.

Rondom de Valkenburgerlaan, aan de Biezen, Reijerskoop en Zuidwijk zijn de voor Boskoops zo kenmerkende boomkwekerijen en daarmee het groen nooit ver weg.

De omgeving kenmerkt zich als rustig.

De straat is na 50 meter eenrichtingverkeer, wat zorgt voor uitsluitend bestemmingsverkeer.

Het Aanbod

Locatie

Wil je rustig wonen, uitzicht over de polder, met een geheel eigen karakter? Dan bieden de unieke appartementen van Het Polderhuijs jou de kans! HSE Ontwikkeling realiseert 9 appartementen op de scheidslijn van Waddinxveen en Reeuwijk. Het Polderhuijs zelf ligt aan de Middelburgseweg 1a in Waddinxveen en is ontworpen door en voor Topos architecten. Voor zowel starters als senioren bieden deze woningen een heerlijk woongenot, middenin het Groene Hart.

Polderhuijs

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement dat van alle gemakken is voorzien, maar dat niet in een druk winkelgebied ligt? Dan bieden de appartementen van De Valk u deze unieke kans.

Aan de rustige Valkenburgerlaan ontwikkelt HSE Ontwikkeling 6 riante appartementen.

Zo kun je Polderhuijs samenvatten!

Appartementen

Ruim wonen
Het Polderhuijs herbergt negen appartement, ieder met een geheel eigen karakter, grootte qua indeling. Kortom: voor ieder wat wils.

Ruimtelijk interieur
Het gebruik van glas geeft veel doorkijkjes in het appartementencomplex en zorgt voor een open en ruimtelijk interieur en een speelse lichtinval.

Hoge kwaliteit afwerking
Voor de afwerking van het appartement werken wij samen met professionals die garant staan voor de perfecte afwerking van jouw toekomstige appartement.

Eigen parkeergelegenheid
Appartementencomplex Het Polderhuijs heeft de beschikking over eigen parkeerplekken op eigen terrein.

De ligging

Onbekend met Boskoop? Dit kwekersdorp ligt centraal in het Groene Hart! Binnen een half uur ben je in Den Haag, Utrecht en Rotterdam en is Amsterdam binnen 45 minuten te bereiken.

Jouw toekomstige appartement ligt in het kleinschalige appartementencomplex De Valk, aan de Valkenburgerlaan in Boskoop. Het oostelijke deel van Boskoop kenmerkt zich door meer vrijstaande woningen uit het begin van de 20e eeuw. Het centrum wordt voor vrachtverkeer steeds verkeersluwer. Dat zul je direct merken op de wegen direct rondom de Valkenburgerlaan.

In de Valkenburgerlaan zie direct links De Valk al. Hierna is de straat eenrichtingverkeer. Alleen bestemmingverkeer zorgt ervoor dat de straat verder een oase van rust is.

Het complex biedt negen parkeerplaatsen op eigen terrein. Dus je bent bent verzekerd van een parkeerplek bij jou voor de deur.

Ieder appartement heeft een eigen, externe berging voor bijvoorbeeld jouw fiets of klusgereedschap.

• Sleep het Google mannetje in de Middelburgseweg en navigeer door de straat. 

De omgeving

Jouw toekomstige huis ligt letterlijk op een kruispunt in het groen. Midden in de polder fiets je binnen een kwartier naar de Reeuwijkse Plassen, waar je fantastisch kunt recreëren op het water of wandelen in de natuur. Of Je trekt jouw hardloopschoenen aan en rent via Reeuwijk-Dorp een heerlijk rondje.

 Over HSE Ontwikkeling

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen.
Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Op zoek

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking. Interesse in één van onze projecten of misschien in onze visie? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Ben je eigenaar van onroerend goed dat geschikt is voor onze methode? Deel je onze passie? Allemaal goed! Bel ons op 075 – 61 522 20 of vul het formulier in.

Works with AZEXO page builder