Skip to main content Skip to footer

Drie luxe gelijkvloerse woningen

Epe is een rustig, provinciaal dorp aan de noordkant van de Veluwe. Het heeft alle faciliteiten die je van een fijne woonplaats mag verwachten. HSE Ontwikkeling transformeert hier een oude kleuterschool om tot een hoogwaardige serie van drie woningen.
Dit woningcomplex, genaamd Het Kweekhuis, kenmerkt zich door de enkele woonlaag en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen.
In deze brochure informeren wij je graag over deze woningen.
Daarnaast staat onze verkoopmakelaar Ons Huis Vastgoed voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen.

Woningen 3

Epe Woonplaats

Alles wat je zoekt is om de hoek.

Het Kweekhuis ligt aan de Tippe, in de wijk Hoge Weerd in Epe. Deze gemeente met ruim 33.000 inwoners biedt alle faciliteiten die je wenst! Het centrum rond de Markt biedt als hart van het winkelgebied een ruim aanbod aan retailers, horeca en speciaalzaken. Gedurende de week zijn er op woensdag en zaterdag weekmarkten op het Marktplein met dagverse artikelen, bloemen, drogisterijartikelen en kleding.


Op gebied van vrijetijdsbesteding heeft Epe genoeg in petto. Zo kun je heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe, maar bevinden zich in de gemeente ook diverse galeries en gezinspark ‚t Smallert. Kulturhus Epe biedt een gevarieerd programma dans, theater, cabaret, lezingen en kleinschalige lokale acti viteiten.

De voordelen van herontwikkeling?

Wonen met het gevoel van rust en ruimte

Winkels en Horeca

Jouw dagelijkse boodschappen doe je het snelste bij de DekaMarkt, letterlijk om de hoek. Verder bevinden zich in Epe de bekende supermarktketens Albert Heijn, Jumbo en Aldi.In en om de Markt bevinden zich vele winkels van zowel bekende retailketens als HEMA, Kruidvat, Shoeby, etcetera. In hetzelfde centrum doe je na het winkelen een gezellig drankje in Grand Café Cornelis, De Baron of De Posthoorn. 

Openbaar vervoer

Epe heeft geen eigen NS station maar is via het OV met busverbindingen bereikbaar. Het dichtsbijzijnde treinstation is Apeldoorn, die met bus 202 en 203 te bereiken is.

Sporten

Houd je van sporten dan biedt Epe genoeg uitdagingen. Basketbalvereniging All Stars, AV Cialfo, Fietsclub MTB Club Epe, tennis, hockey, voetbal... Epe heeft voor ieder wat wils. Lekker buiten genieten van de natuur en ook nog in beweging blijven doe je bij golfbaan Pitch & Putt Golf Heerde.

Omgeving

Epe ligt in het noordoosten van Nederland. Via de A50 is zowel Zwolle als Apeldoorn met een half uur aan te rijden. Zoek je meer de kleinere gezellige dorpen? Nunspeet, Elburg, Heerde, Voorst en Oldenburg zijn via de prachtige natuur per fiets goed te bereiken. De A50 ligt pal langs Epe. Dat zorgt ervoor dat dit de perfecte uitvalsbasis is om wonen, werken en recreëren in de omgeving met elkaar te combineren.

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.