Skip to main content Skip to footer

11 luxe appartementen met allure

Midden in Apeldoorn, te midden van statige villa’s en prachtige stadsparken ligt een parel in wording: Het Parkhuis! In de statige wijk De Parken ligt ons nieuw te ontwikkelen appartementencomplex. Hier pak je een terrasje en shop je in een handomdraai, net zo makkelijk als dat je heerlijk ontspant in één van de vijf grote stadsparken om de hoek. Geniet rondom Het Loo van 's lands mooiste bossen. HSE Ontwikkeling biedt met Het Parkhuis jou de unieke kans om in de meeste gewilde wijk van Apeldoorn te komen wonen!

Appartementen 11

Apeldoorn Woonplaats

Alles wat je zoekt is om de hoek.

Het Parkhuis ligt aan de Professor Röntgenstraat, in de wijk De Parken in Apeldoorn. Deze gemeente met ruim 160.000 inwoners biedt alle faciliteiten die je wenst! De Hoofdstraat biedt als hart van het winkelgebied de grote retailers, horeca en speciaalzaken. Gedurende de week zijn er drie weekmarkten op het Marktplein met dagverse artikelen, bloemen, drogisterijartikelen en kleding.

Op gebied van cultuur en vrijetijdsbesteding heeft Apeldoorn genoeg in petto. Zo kun je heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe, maar bevinden zich in de gemeente ook bekende publiekstrekkers zoals Apenheul, Julianatoren en museum Paleis Het Loo. Stadstheater Orpheus behoort tot de vijf grootste theaters van Nederland die de grote namen uit de entertainmentindustrie tijdens hun tour altijd zullen aandoen.

De voordelen van herontwikkeling?

Prachtig gelegen tussen parken en bossen!

Winkels en Horeca

Jouw dagelijkse boodschappen doe je het snelste bij de Albert Heijn aan de Deventerstraat op slechts 4 minuten fietsen of 8 minuten lopen. In de Hoofdstraat en in winkelcentrum De Oranjerie vind je de bekende zaken waar je graag winkelt. Aan het Caterplein bevindt zich met name de horeca, waar je op een mooie dag lekker lang op het terras kan lunchen, dineren of later op de avond kunt borrelen.

Openbaar vervoer

Het Parkhuis ligt op ca. 5 minuten van het NS-station van Apeldoorn. Van daaruit ben je binnen 25 minuten in Amersfoort, Zutphen en Deventer. Dit maakt de trein een uitstekend vervoersmiddel om te forenzen naar jouw baan buiten Apeldoorn.

Sporten

Als je alle sportclubs in Apeldoorn zou willen uitproberen dan wensen wij je veel succes! Apeldoorn biedt veel en een enorme diversiteit aan sportverenigingen. Van de Rugby Football Club Apeldoorn, voetbalclub AGOVV, tot soft- en honkbalverenigingen. Rondom Apeldoorn liggen de Veluwse Golf Club, Golfclub De Breuninkhof in Bussloo, Golfclub De Scherpenbergh waar je in de gezonde bosrijke buitenlucht een balletje kunt afslaan.

Omgeving

Apeldoorn ligt centraal oostelijk in Nederland. Via de A50 is zowel Zwolle als Arnhem binnen een half uur aan te rijden evenals Epe, Zutphen en Deventer. Zoek je meer de kleinere gezellige dorpen? Beekbergen, Hoog Soeren en Garderen zijn via de prachtige natuur per fiets goed aan te fietsen

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.