Skip to main content Skip to footer

5 royale en luxe appartementen centraal in Baarn

Comfortabel, veilig en royaal wonen in appartementencomplex Huys ter Weer. Het complex ligt centraal in Baarn, op loopafstand van het centrum, het NS Station, de bossen en de gezellige terrassen van Baarn. 

Kortom, ruim en energiezuinig wonen op steenworp afstand van het centrum van Baarn. Kom en ervaar het echte luxe wonen bij Huys ter Weer!

Appartementen 5

Woonplaats Baarn

Alles wat u zoekt ligt om de hoek

Baarn is een prachtig dorp gelegen in de provincie Utrecht, omringd door bosrijke gebieden en historische kastelen. Er zijn verschillende vrijetijdsfaciliteiten die deze mooie omgeving nog aantrekkelijker maken voor bezoekers. Het Baarnse Bos leent zich perfect voor een mooie fietstocht of andeling en Paleis Soestdijk, een voormalig koninklijk paleis, is nu open voor publiek.

Voor sportievelingen is er de sportaccommodatie De Trits, waar u kunt zwemmen, fitnessen en verschillende sporten kunt beoefenen. Kortom, Baarn heeft voor ieder wat wils!

Lees alle informatie nog eens na

In deze brochure staat alle informatie over de omgeving, ligging en bouw van dit project.

Wonen met het gevoel van rust en ruimte

Winkels en Horeca

Baarn heeft een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Zo zijn er veel gezellige cafés, restaurants en terrassen waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Er is voor elk budget en elke smaak wel iets te vinden.

Openbaar vervoer

Baarn heeft een treinstation dat gelegen is aan de spoorlijn tussen Amsterdam en Amersfoort. Er stoppen regelmatig treinen die Baarn verbinden met verschillende grote steden in Nederland. Daarnaast zijn er ook verschillende buslijnen die Baarn aandoen en zijn er mogelijkheden om een taxi te nemen of een fiets te huren om de  omgeving te verkennen.

Bewegen en actief blijven

Baarn heeft verschillende sportfaciliteiten, waaronder sportaccommodatie De Trits met een zwembad, fitnessruimte en sporthallen. Verder zijn er tennisen padelbanen, een voetbal- en hockeyclub, een manege en een golfbaan in de buurt. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor hardlopers en fietsers, zoals het Baarnse Bos en de omgeving van Paleis Soestdijk.

Omgeving

De Amalialaan is een gebogen laan en loopt van het Stationsplein naar het centrum. Langs de laan staan diverse appartementengebouwen, kantoren en woningen. Het is een rustige en groene laan en is in 1876 vernoemd naar Amalia van Saksen-Weimar, echtgenote van Hendrik ‘de Zeevaarder’. Het is rustig en centraal wonen aan de Amalialaan.

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.