Skip to main content Skip to footer

6 Appartementen in Boskoop

In 2020 leverden we De Valk op: een prachtig renovatieproject met 6 appartementen in het voormalig Proefstation van Boskoop, de plek waar men in het verleden onderzoek deed naar nieuwe plantensoorten. Een woonbestemming met historie, dus!

Alle woningen in het pand zijn inmiddels verkocht. De bewoners genieten van groen, van ruimte en het dorpse karakter van het knusse Boskoop. Loop je met ons mee om en in het pand?

Appartementen 6

Boskoop Woonplaats

De natuur is om de hoek

Je zult merken dat Boskoop fantastisch centraal gelegen ligt. Met de fiets ben je binnen 20 minuten via prachtige polders of langs kanaal de Gouwe in Alphen aan den Rijn of Gouda. De polders bieden op ieder moment van de dag, in ieder jaargetijde prachtige karakteristieken. Wie wil er nu niet zo heerlijk landelijk wonen?
Het Bentwoud ligt praktisch tegen de westelijke grens van Boskoop aan. Je fietst, skatet of wandelt zo dit omvangrijke en jonge natuurgebied in. Iets meer naar het zuiden biedt het Gouwebos in Waddinxveen dezelfde mogelijkheden.

Je komt te wonen in een bestaande omgeving waar het groen volgroeid is en jouw buurtgenoten bekend zijn.

Met zekerheid op zoek naar plekjes waar wij zelf ook willen wonen

Onze visie

Pro-actief op de markt zoeken naar gebouwen met allure en gevoel. Plekjes waar wij zelf ook wel zouden willen wonen. Daar begint het.

We luisteren; naar de omwonenden, naar de gemeenten. Waar liggen de behoeften? Wij pakken het nèt even anders aan.

Als we ontwerpen en bouwen, dan doen we dit in een prijsklasse die bijna voor iedereen haalbaar is. Daar maken we dus ook de indelingen voor: 2 slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken en een buitenruimte om in weg te dromen.
Droom je mee?

Jouw zekerheid

Bij het kopen en bouwen van jouw woning komt er een hoop op je af. BouwGarant biedt hier rust en zekerheid. HSE Groep is een aangesloten aannemer.

Zo ben jij er zeker van dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook leggen we alle afspraken schriftelijk vast; van offerte tot en met oplevering. We worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hiermee kies je dus voor de zekerheid van een ervaren bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft.

Bij HSE Groep is jouw woning dus in goede handen! Meer over zekerheid en garanties vind je op www.bouwgarant.nl

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.