Skip to main content Skip to footer

Thuiskomen met Daloc

Thuiskomen begint bij je voordeur. Zware dag op het werk? Drukke avondspits? Hard gesport? Aan het eind van de dag steek je de sleutel in het slot, duw je de deur open en betreed je je eigen domein, je comfortzone. Veilig. Rustig. Warm.

HSE is montagepartner van Daloc deur-kozijncombinaties en daar zijn we trots op. We monteren op grote schaal, het liefst honderden deuren in een project, in opdracht van aannemers, woningcorporaties en VvE’s. Zowel voor nieuwbouw en renovatie als in transformatieprojecten geven we advies over proces en techniek. Ook verzorgen we het tekenwerk en zijn we thuis in planning en logistiek. Alles wordt voor je geregeld; van transport uit Zweden tot montage op locatie. Als het nodig is, kunnen we ook voor tijdelijke opslag zorgen: alles in dienst van een efficiënte en correcte montage van de Daloc deur-kozijncombinaties.

Het waarom van Daloc

Daloc-deuren zijn stalen deuren, die schadebestendig en geluiddempend zijn. Een Daloc trekt niet krom en sluit tocht, brand, rook, vocht en onaangename luchten buiten. Daloc-deuren bieden bescherming tegen inbraken en hebben een heel hoge luchtdichtheid, waardoor je de kou buiten houdt en je entree warm blijft. 

Prijstechnisch is een Daloc deur-kozijncombinatie te vergelijken met een (reguliere) houten deur-kozijncombinatie. De hoge kwaliteit van Daloc-deuren sluit echter beter aan bij de eisen die de hedendaagse maatschappij stelt aan een veilige deur. En dan is het ook nog eens een mooie deur, in een strak Scandinavisch design, gemaakt van kwalitatief goede materialen!

Wil je nog meer weten over het hoe en wat van de Daloc-deur? Kijk dan op daloc.nl.

De kracht van onze samenwerking

Hoe onze samenwerking met Daloc eruitziet? HSE is gecertificeerd partner van Daloc; onze mensen zijn opgeleid deze te installeren; daarin zijn we zorgvuldig, vakkundig en flexibel.

Zorgvuldig
We kennen de Daloc-producten als geen ander: we kunnen het logistieke proces eromheen voor onze rekening nemen en weten welke manier van transporteren het best werkt… zelfs bij de Zalmhaventoren met zijn 60 verdiepingen!

Vakkundig
Onze kennis van de deur-kozijncombinaties van Daloc is groot. De deuren van Daloc zijn gewoon heel goed, en we plaatsen ze met vertrouwen. In samenwerking met aannemers denken we na over maten, over de plaatsing in wanden… alles om te garanderen dat de constructie voldoet aan de wettelijk gestelde eisen, zodat brand, rook en geluid geweerd worden.

Flexibel
De projecten die we aanpakken variëren in opleveringstermijn en grootte. Aannemers schakelen ons de ene keer vroegtijdig en de andere keer last-minute in: wij kunnen snel gaan! Datzelfde geldt voor de grootte van een project: we zijn net zo enthousiast over de kleinere klussen als over de grote projecten en we willen ze allemaal naar tevredenheid van aannemers en nieuwe bewoners afronden.    

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.