Skip to main content Skip to footer

Stresemannplaats- Rotterdam

Giesbers renoveerde de flat aan de Stresemannplaats in Rotterdam Ommoord. De 178 woningen zijn eigendom van een woningcorporatie.

Als uitvoerende partij waren wij verantwoordelijk voor de afwerking van de nieuwe entree, en plaatsing van toegangsdeuren tot de berging op de begane grond. De centrale hal en het gehele trappenhuis zijn door ons duurzaam geïsoleerd en afgewerkt.

Ook zorgden we voor nieuwe isolatie en bekleding van elke pui, aftimmering van de stadsverwarming en het vernieuwen van het externe trappenhuis voor de maisonnette-woningen in het gebouw.

Activiteit:
- Isolatie
- Bekleding
- Omtimmering
- Betonnen plinten

Woningen 178

Vakmannen 6

Maanden 5

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.