Skip to main content Skip to footer

Vinckenbrinckstraat - Rotterdam

Deze Rotterdamse ERA-flat is volledig gerenoveerd – binnen en buiten. HSE was verantwoordelijk voor de vernieuwing van de entree van de flat, de montage van de betonnen plinten rondom het gebouw en de isolatie en bekleding van portiek en trappenhuis.

Daarnaast isoleerden we de panelen op de galerij en werkten we de buizen van de stadsverwarming weg. In de flats zijn binnenkomende leidingen omtimmerd en kreeg elk toilet een nieuwe koof.

Het gebouw aan de Vinckebrinckstraat is onderdeel van een project waarbij vier complexen worden gerenoveerd. HSE is verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardig timmerwerk voor de bewoners van in totaal 624 woningen in 4 flats.

Activiteit:
- Isolatie
- Afwerking
- Omtimmering
- Betonnen plinten

Woningen 156

Vakmannen 15

Maanden 6

Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan?

We gaan graag de samenwerking aan met nieuwe of vertrouwde partijen. Heb je interesse in een van onze projecten of visie? Ben je eigenaar van onroerend goed dat past bij onze manier van werken? En deel je onze passie? Allemaal goed!

We zijn bereikbaar op 085 – 08 701 61. Je kunt ook je gegevens invullen in het formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.