Appartementen

De Valkenburgerlaan en de hier achter gelegen Rozenlaan kenmerken zich door de vrijstaande, of twee-onder-een kap woningen uit de eerste helft van de vorige eeuw en stralen allure en degelijkheid uit.

De Valk is een statig pand aan het entree van de Valkenburgerlaan. Dit statige hoge pand heeft door de loop der jaren vele functies gekend. Een advocatenkantoor, een accountantskantoor, een bedrijfsverzamel-gebouw… Maar nu is het tijd om het tot appartementencomplex om te toveren.

De Valk is gebouwd in 0000 in de laatste fase van de wederopbouw, op het moment dat onze naoorlogse economie met grote sprongen vooruit ging. De nieuwe techniek van beton, die voor de oorlog in grote steden al steeds meer gemeengoed werd, vond zijn weg naar de alledaagse woningen en kantoren. Met de karakteristieke rode baksteen en nuchtere rechte lijnen is het een robuust gebouw dat status aandoet.

Interesse?

Neem contact op met De Pater Makelaardij.

 

 

Appartement A                                      153m²
Appartement B                                      153m²
Appartement C                                      180m²
Appartement D                                      185m²
Appartement E                                      172m²
Appartement F                                      203m²

Over HSE Ontwikkeling

Aan het werk, op locatie. Daar vind je ons. Als onderaannemer of ketenpartner in een project. HSE zorgt voor een goede werkvoorbereiding en helder contact met andere partijen. Zo kunnen wij efficiënt aan de slag. Dat doen we het liefst. We leveren snel en hoogwaardig werk op het gebied van gebouwafwerking, onderdelen van constructies, montage van onderdelen aan gebouwen en timmerwerk.
Onze opdrachtgevers zijn aannemers, woningcorporaties en andere zakelijke klanten. Kijk bij onze projecten om te zien waar wij goed in zijn. Ons team bestaat uit ervaren vaklieden én jong talent. Die leiden we als erkend leerbedrijf zelf op. Investeren in vakmanschap en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Wij staan altijd open voor mensen die mee willen bouwen aan HSE.

Wilt u meer informatie ontvangen over De Valk of een persoonlijk gesprek?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Works with AZEXO page builder