Appartementen

Hoe jouw nieuwe huis eruit komt te zien; dat wil je natuurlijk graag weten.
Met impressies en plattegronden laten wij je zien hoe wij De Waterveste ontwikkelen tot het fijne appartement waar jij in kunt gaan wonen!

Op de volgende pagina’s nemen wij je graag daarin mee, verwonder je over de beschikbare ruimte en indeling. Het staat garant voor lekker wonen.

Interieur

Hoe je jouw appartement helemaal als thuis laat voelen? Dat moet je uiteindelijk zelf doen, met meubels waar jij je fijn en comfortabel bij voelt en spullen met herinneringen. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat de basis goed is! Wij creëren de appartementen met veel licht en gebruiken degelijke materialen.

Met degelijke materialen is de afwerking die je van een hedendaags appartement mag verwachten en zijn de badkamers ruim opgezet.

 

Interesse?

Neem contact op met Ons Huis Vastgoed

Femke Schrakamp

Makelaar Ons Huis Vastgoed
femke@onshuisvastgoed.nl
T: +31 (0)6 – 1998 1972

Michiel de Brabander

Makelaar Ons Huis Vastgoed
michiel@onshuisvastgoed.nl
​T: +31 (0)6 – 4465 2320

Begane grond en eerste etage

Appartement 1 (92m²)

Appartement 2 (121m²)

Appartement 3 (127m²)

Appartement 4 (93m²)

Appartement 5 (102m²)

Appartement 6 (91m²)

Appartement 7 (96m²)

Tweede en derde etage

Appartement 8 (98m²)

Appartement 9 – versie 1 (80m²)

Appartement 9 – versie 2 (80m²)

Appartement 10 – versie 1 (98m²)

Appartement 10 – versie 2 (98m²)

Tweede etage

Appartement 11 (88m²)

Appartement 12 (93m²)

Over HSE Ontwikkeling

Aan het werk, op locatie. Daar vind je ons. Als onderaannemer of ketenpartner in een project. HSE zorgt voor een goede werkvoorbereiding en helder contact met andere partijen. Zo kunnen wij efficiënt aan de slag. Dat doen we het liefst. We leveren snel en hoogwaardig werk op het gebied van gebouwafwerking, onderdelen van constructies, montage van onderdelen aan gebouwen en timmerwerk.
Onze opdrachtgevers zijn aannemers, woningcorporaties en andere zakelijke klanten. Kijk bij onze projecten om te zien waar wij goed in zijn. Ons team bestaat uit ervaren vaklieden én jong talent. Die leiden we als erkend leerbedrijf zelf op. Investeren in vakmanschap en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Wij staan altijd open voor mensen die mee willen bouwen aan HSE.
Works with AZEXO page builder